ULAŞTIRMA

Sertrans Logistics, Renault Trucks T 460 çekici ile filosunu büyüttü

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı 20 adet Renault Trucks T 460 çekici ile filosunu büyüttü.

Filosundaki Renault Trucks araç sayısını 90 çekiciye yükselten Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı araçlarla birlikte Euro 6 standardına geçti.

Sertrans’ın yeni 20 adet Euro 6 Renault Trucks 4×2 çekicileri, İstanbul Hadımköy’deki Sertrans Logistics merkez binasında düzenlenen törenle teslim edildi. Teslimat törenine; Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ve Sertrans Logistics’in iştiraklerinden Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert katıldı.

Sertrans Logistics’in yeni filo yatırımıyla ilgili bilgi veren Cömert, “2016’da 70 adet Renault Trucks T serisi çekicilerimizi teslim almıştık. Uzun yıllar sirkülasyonlu olarak Renault araçlarımızla hizmet sunduk. Dolayısıyla Renault çekicileri çok iyi tanıdığımız gibi farklı araçlarla kıyaslama şansımız da oldu. Renault T serisi, yakıt tasarrufu ile performans ve konfor arasında mükemmel bir denge sunuyor. Rakiplerine göre daha ekonomik yakıt tüketimi sağlarken düşük işletme maliyetleri, yaygın servis ağı ve yol yardım hizmetleriyle birlikte düzenli sürücü eğitimleri gibi desteklerle performansından ödün vermiyor” dedi.

Maliyetler düşecek, karlılık artacak
Daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile operasyonların sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Cömert, “Renault Trucks ile iş birliğinin karlılığımıza önemli bir katkı sağladığını düşünüyoruz. 20 araçlık bu yeni alımımız, ‘Renault Trucks Excellence Bakım Onarım Servis Kontratı’ avantajlarını da kapsıyor. Başlangıç olarak ilk 3 yıllık operasyonlarımızı kapsayacak bu servis kontratı sayesinde, optimum yönetim maliyeti elde etmeyi ve karşılaşılabilecek olası riskleri sıfıra indirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Sertrans, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da alanında pek çok yeniliği lojistik sektörüne kazandıran çok önemli bir firma. Sektöründe pek çok yenilikte ilk adımı atan Sertrans, uzun zamandır Renault Trucks ile filosunu güçlendiriyor. Biz de Renault Trucks olarak hem satış, hem de satış sonrası desteğimizle her zaman kendilerinin yanında durmaya çalışıyoruz. Sertrans’ın Euro 6 standartlarındaki yeni araçlarıyla hem performans hem de işletme maliyetleri yönünden daha da fazla verim alacaklarına inanıyoruz. Eminiz ki karşılıklı güven üzerine kurulmuş iş birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek” dedi.

Sertrans Logistics Hakkında
Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 28 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’ya yönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyet avantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destek vermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 19 ülkeye ve 80’den fazla noktaya direkt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’e yakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir.

Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “SystemAlliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır. Sektörde ilklere imza atmaya devam eden Sertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED” sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir. Bu başarısına 2016 yılında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü(AEO) belgesini ekledi.

Renault Trucks Hakkında
Renault Trucks, yüz yılın üzerindeki Fransız kamyon bilgi birikimi ile edindiği tecrübeler ışığında ulaşım profesyonellerine, yerel ve bölgesel dağıtım, inşaat ve uzun yol faaliyetleri için çok çeşitli araçlar (2,8 ila 120 T arası) ve hizmetleri sunmaktadır. Sağlamlığı ve güvenilirliği ile düşük yakıt tüketimi sayesinde Renault Trucks araçları, daha yüksek üretkenlik ve daha düşük işletme maliyetleri sağlamaktadır. Renault Trucks, 1.500’den fazla servis noktasından oluşan bayi ağı vasıtasıyla kamyon ve çekici satışını gerçekleştirerek, bakım ve servis hizmeti sunmaktadır. Renault Trucks araçlarının tasarımı, üretim ve montajı ile birçok parçanın üretimi Fransa’da gerçekleştirilmektedir.

Renault Trucks, dünyanın önde gelen kamyon, otobüs, inşaat ekipmanları, deniz motorları ve endüstriyel motor üreticilerinden Volvo Group’un bir üyesidir. Grup, ayrıca finansman ve hizmet için komple çözümler sunmaktadır. Yaklaşık 95.000 kişiyi istihdam eden Volvo Group, 18 ülkede üretim yaparken 190’dan fazla pazarda faaliyetlerine devam etmektedir. 2016 yılında Volvo Group’un net satışları, 302 milyar Kron (31.9 milyar Euro) civarında gerçekleşmiştir. Volvo Group, merkezi İsveç’in Göteborg kentinde bulunan, halka açık bir şirkettir. Volvo hisseleri, Nasdaq Stockholm’da listelenmektedir.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu