FUARLARGÜNCELKAMYON HABERLERİ

BMC Tuğra, SOLUTRANS 2023’te ziyaretçileriyle buluştu

Ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, 21-25 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde 21. kez düzenlenen SOLUTRANS 2023 Ticari Araç ve Taşımacılık Fuarı’nda BMC TUĞRA 1846 Çekici Serisi ELG ve ESG versiyon kamyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

BMC, 21 – 25 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde 21. kez düzenlenen, ticari araç dünyasının önde gelen oyuncularının yer aldığı SOLUTRANS 2023 Ticari Araç ve Taşımacılık Fuarı’nda çekici ve kamyonlarını tanıttı.

BMC TUĞRA fuarda beğeni topladı

BMC, ulaştırma ve ticaret araçlar sektörünün kalbinin attığı bu fuarda modern tasarımı, ileri teknolojisi ve üstün performansıyla dikkat çeken BMC TUĞRA 1846 Çekici Serisi ELG ve ESG versiyon kamyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Çekici, yol ve inşaat serileriyle ilk kez Eylül 2018’de Almanya’nın Hannover kentinde IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilenen BMC TUĞRA, SOLUTRANS 2023 Ticari Araç ve Taşımacılık Fuarı’nda da ilgi odağı oldu.

BMC TUĞRA, Hız Sabitleyici, Intarder, 4 Noktadan Bağımsız Havalı Kabin Süspansiyonu, Elektronik Frenleme Sistemi (EBS), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Isıtmalı Sürücü Koltuğu, Isıtmalı ve Elektrik Kumandalı Yan Aynalar, Buzdolabı gibi donanımları sayesinde sürücülere keyifli sürüş imkanı sağlıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu