MANTeslimat Haberleri

Aybek Uluslararası Nakliyat yeni MAN çekicileri tercih etti

MAN, Avrupa ve Orta Asya’nın tamamında, taşımacılık hizmeti veren Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi’ne 4 Adet TGX 26.520 6×2/4 BL SA çekici teslimatı yaptı.

2000’li yılların başında tanıştığı MAN markası ile iş birliğini yeni yılda da sürdüren Aybek Uluslararası Nakliyat, aldığı yeni araçları da Avrupa ve orta Asya’nın tamamında uluslararası ağır nakliye taşımacılığında kullanacak.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yeni yıla hızlı başladı. 2024 yılında da güçlü ve lider firmaların gözdesi olmayı sürdüren MAN, bu kez ulusal ve uluslararası nakliye pazarının önemli firmalarından Aybek Uluslararası Nakliyat’ın tercihi oldu. Şirket, Kayseri Metinler MAN Yetkili Bayii aracılığıyla satın aldığı 4 adet TGX 26.520 6×2/4 BL SA çekiciyi törenle teslim aldı. Kayseri Metinler MAN Yetkili Bayii’nde düzenlenen teslimat törenine Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eker, Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Eker, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur ve MAN Metinler Bayii Satış Müdürü Erdal Altunbaşak katıldı.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu