MARKALAROTOMOTİV DÜNYASIŞirket HaberleriTEMSA

Evren Güzel TEMSA’nın Direksiyonuna Geçti

Türkiye’nin lastik devi Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel, TEMSA’ya CEO olarak atandı.

Evren Güzel 206 yılından beri Brisa’da başarılı çalışmaları ile öne çıkıyordu. Güzel, Türkiye Otomotiv Sektörü’nün ilk kadın CEO’su olarak 1 Temmuzda yeni görevine başlayacak.

Evren Güzel kimdir
Evren Güzel, Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra Birmingham Üniversitesi Avrupa Birliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. İş hayatının başlangıcında ITO Emniyet ve Güvenlik Sis. San. Tic. A.Ş. bünyesinde Dış Ticaret Yönetmeni olarak çalışmıştır. Brisa bünyesine Mayıs 2006 yılında Dış Satış Koordinatörü görevi ile katılan Evren, 2010-2017 yılları arasında Dış Satışlar Müdürü (Bölge 1) olarak görev yapmıştır. Bir dönem Brisa Pazarlama Direktörü görevini yürüten Evren, en son Birisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdürü görevini yürütüyordu. Evren Güzel 1 Temmuz’dan sonra TEMSA CEO’su olarak görevi, Tolga Kaan Doğancıoğlu’dan devir alacak. 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu