MANŞETOTOMOTİV DÜNYASISON DAKİKA KAMYON HABERLERİ

2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü’nün sahibi Volkswagen ID. Buzz Cargo

Volkswagen ID. Buzz Cargo, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisi tarafından 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü.

IAA Transportation 2022’de tam anlamıyla bir model atağı gösteren Volkswagen Ticari Araç, fuarda ayrıca bir büyük ödülün de sahibi oldu. Bu yıl 31’incisi düzenlenen International Van of the Year (IVOTY) – Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo büyük ödüle layık görüldü.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

IVOTY Jürisi, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hafif ticari araç konusunda uzman 34 uluslararası gazeteciden oluşuyor. Jüri üyeleri aday olan araçları, güvenlik, teknoloji, verimlilik, sürdürülebilirlik gibi ana kriterlere göre değerlendiriyor.

Ödüle layık görülen ID. Buzz ailesinin tamamen yük ve eşya taşımacılığına yönelik ID. Buzz Cargo modeli IAA Transportation 2022 fuarında ilk kez tüketiciyle buluştu. ID. Buzz Cargo, iç alanda iş için geniş bir alan sunarken, 425 km’ye kadar menzil ve 30 dakika gibi bir sürede hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekiyor.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo sonbahardan itibaren Avrupa, 2024 yılının ilk çeyreğinden tarihinden itibaren de Türkiye yollarında kendini gösterecek.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu