GÜNCELKAMYON HABERLERİTeslimat Haberleri

Scania ve Meiller 2024’e teslimat ile başladı

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania ve Meiller, yeni yıla teslimatlarla başlıyor. Ankara merkezli Erk İnşaat, filosunu 5 adet Scania R500 A4x2NA Dynamic Paket Çekici ve 5 Adet 23 metreküp Meiller Havuz Damper ile güçlendirdi.

  • Doğuş Otomotiv ile Türkiye pazarına yeniden dönen Avrupa’nın en büyük kamyon üstü damper ve damper treyler markası olarak öne çıkan Meiller, kalitesi ve dayanıklılığı ile Türk kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Doğuş Otomotiv Scania ve Meiller Yetkili Satıcısı UCR Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen çekici ve damperler bayi tesislerinde ERK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yurdemi ve firma yetkilisi Ahmet Çınar’a teslim edildi.

“Türkiye’de kabul görmüş, onaylanmış bir marka”

ERK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yurdemi, Meiller markasının sektörde tanınmış, kendini kabul ettirmiş bir marka olarak geri dönmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Dayanıklılığı ile yüksek ikinci el değerine sahip Meiller, ilk döneminde inşaat sektöründe başarılı birçok projede yüklenici firmanın çözüm ortağı ve referans markası haline geldi. Biz de yeni projelerimiz için Meiller de karar kıldık. Scania ise dünyanın önde gelen ve Türkiye pazarında en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Bugün teslim aldığımız bu set, hedeflerimize ulaşmada büyük katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Meiller, sektörün en kısa sürede yükünü boşaltabilen damperi olması ile işletme maliyetleri açısından büyük avantaj sağlarken, dayanıklılığı, uzun kullanım ömrü ve yüksek ikinci el değeri ile sektörün tercih edilen markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu