LOJİSTİK

EvoLog’un Kontrat Lojistiği Direktörlüğüne Levent Çakıcı getirildi

Kurulduğu günden bu yana her yıl yüzde 30’luk büyüme kaydeden ve bu yıl sektördeki 10. yılını kutlayan EvoLog Lojistik, şirketin “Kontrat Lojistiği Direktörü” görevine Levent Çakıcı’yı atadı.

Genç ve dinamik kadrosu ile lojistik sektöründe sürekli büyüyen ve Türkiye’nin en önemli lojistik şirketleri arasında yer alan EvoLog, üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Kara, hava, denizyolu taşımacılığı, depolama ve dağıtım alanlarında müşterilerine uçtan uca hizmet sunan firma, “Kontrat Lojistiği Direktörü” görevine Levent Çakıcı’yı getirdi.

Levent Çakıcı kimdir?

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Levent Çakıcı, lojistik, depolama ve tedarik zinciri konularındaki 28 yıllık kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı. 1995 yılında Aktif Dağıtım A.Ş’de Lojistik Operasyon Müdür Yardımcısı olarak kariyerine başlayan Çakıcı, 2003-2005 yılları arasında Aras Lojistik Ltd. Şti.’nde Depo Operasyonları Sorumlusu olarak görev aldı. Daha sonra 2005-2007 yılları arasında Mars Lojistik’te İş Geliştirme Uzmanı olarak çalıştı. Ardından 2007-2021 yılları arasında Mars Lojistik bünyesinde çeşitli önemli pozisyonlarda bulundu ve son olarak 2021-2023 yılları arasında Mars Lojistik’te Kontrat Lojistiğinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Levent Çakıcı, Evolog’un kontrat lojistiğindeki uzmanlığını daha da güçlendirmek için değerli bir katkı sağlayacak. Evolog, bu atama ile birlikte büyüme ve başarı yolculuğunu, bir adım daha ileri taşımayı hedefliyor. 

EvoLog Lojistik hakkında: 

Müşteri memnuniyeti odaklı entegre lojistik hizmetleri veren EvoLog Türkiye kara, hava, denizyolu taşımacılığı, depolama ve dağıtımda yaygın hizmet ağıyla en zor koşullarda kullanıcılarına çözüm sunuyor. İstanbul Merkez ofis haricinde Bursa, İzmir, Denizli, Adana, Istanbul Havalimanı’nda ofisleri bulunuyor.  İstanbul ve Bursa’da işlettiği 46.000 m2’lik alanda ihracat x-dock operasyonları haricinde, perakende sektöründeki müşterilere depolama, mağaza ve WEB sipariş hazırlama, dağıtım hizmetleri veriliyor. Türkiye dışındaki iştirakleri arasında Danimarka’da taşımacılık ve e-ticaret lojistiği odaklı EvoLog Logistix AS, Almanya’da ise satış faaliyetlerini yürüten EvoLog Logistik GmbH yer alıyor. Çekya’ da iki kardeş firması var.  İsveç’te kurulduğu günden bu yana sürdürdüğü exclusive işbirlikleri bulunuyor.  Bu ülkeler dışında ise tüm Dünya’da acente networkünü tamamlamış durumda. Son olarak EvoLog Azerbaycan MMC’yi devreye alan marka Bağımsız Devletler Topluluğu’na yatırımlarını sürdürecek. 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu