OTOMOTİV DÜNYASI

TürkTraktör Case IH markalı yerli traktör alımlarında 3 yıl vade yapıyor

Yeni Case IH Puma CVX AFSC, serinin yeni üyesi Puma 260 ve 90 HP ile 117 HP arası dört farklı güç seçeneğine sahip yeni Farmall X serisi traktörler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Türk Traktör ayrıca Yerli Üretim Case IH için 8 aylık vade yaptığını duyurdu

TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, premium özellikleriyle çiftçinin göz bebeği haline gelen Case IH’in en yeni teknolojiye sahip ürünlerini Çukurova çiftçisiyle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Canbeyli, “Case IH’in Faz 5 emisyon seviyesindeki çevreci motorlara sahip en yeni modellerinden Case IH Puma CVX AFSC, Case IH Puma 260 ve Farmall X serisini Adana’da çiftçilerimizin beğenisine sunduk. Traktörlerimizin yanı sıra Case IH Density Balya Makinesi ve Yeni Tasarım RedPro Toprak İşleme Makineleri gibi ekipmanlarımız da çiftçilerimiz en üst seviyede verimlilikle toprağını işlerken destekçisi olacak” dedi.

İndirim, yakıt puan ve sabit fiyat kampanyası

Adana Tarım Fuarı’na özel kampanya kapsamında Case IH Puma ve Optum model traktör alanlara 100.000 TL değerinde, tüm ekipman alımlarında ise 10.000 TL değerinde Opet Yakıt Puan hediye ediliyor.

Kasım ayında Case IH markalı yerli traktör alımlarında, tüm ekipmanlarda geçerli 15.000 TL indirim çiftçileri bekliyor. 800.000 TL’ye varan 3 yıl vadeli uygun faiz oranları ve yıl sonuna kadar yapılan yerli traktör alımlarında sabit fiyat kampanyası da sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu