GÜNCEL

İnci Akü, yeni AGM ağır vasıta akülerini tanıttı

İnci Holding ve GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa’nın markası İnci Akü, Automechanika İstanbul’da ağır vasıtalara yönelik özel olarak tasarlanan ‘AGM LEO HD’ ağır vasıta akülerini ilk kez tanıttı.

  • AGM LEO HD, V4 seviyesinde maksimum titreşim özelliği (MVR) sayesinde zorlu yol koşullarına ve ani şoklara karşı maksimum direnç sunuyor.

MVR (Maximum Vibration Resistance) özelliği sayesinde Avrupa Standartları akü performans kriterlerinde en üst titreşim direnci olan V4 seviyesine sahip AGM LEO HD her türlü zorlu yol koşulunda yüksek performans sağlıyor. Maksimum sızdırmazlık vadeden ürün, tam kapalı ve bakım gerektirmeyen yapısıyla ağır vasıta araç sürücüleri, filo ve işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor. İnci Akü’nün AGM LEO HD ürünü, yük taşımacılığı yapan ağır vasıta araç sürücülerine 2 yıl garanti süresi sunuyor.

Automechanika Istanbul’da gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını vurgulayan İnci GS Yuasa İcra Direktörü Kadir Kaymakçı, “ Automechanika İstanbul’da yerimizi alarak, en yeni ürünlerimizi katılımcılarla buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İnci GS Yuasa olarak, çalışanlarımız, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve büyüyen bayi ağımızla en güvenilen enerji depolama şirketi olmayı sürdürüyor, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Automechanika İstanbul’da yenilikçi ürün ve teknolojileri katılımcılarla buluşturduklarını aktaran İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici ise, “Automechanika’da binek, hafif ticari ve ağır vasıta araçlara yönelik, her türlü aracın ihtiyacına uygun, geniş ürün gamımızla ziyaretçileri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Lansmanını fuarda gerçekleştirdiğimiz AGM LEO HD serisi özellikle yüksek elektriksel tüketimi olan ve yoğun şekilde titreşime maruz kalan ağır vasıta araçlarda 4,5 kata kadar daha uzun kullanım ömrü sunuyor” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu