KAMYON HABERLERİOTOKAR

Otokar, Atlas kamyonlarda kampanya başlattı

Otokar, Atlas ile müşterilerine cazip ve avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Avantajlı kampanya yıl sonuna kadar geçerli olacak.

  • Özel kampanya kapsamında Otokar müşterileri, Atlas kamyon alımlarında, 500 bin TL’ye 12 ay vade ve %1.43 kredi oranı imkanından yararlanabilecek. Üstelik Atlas kamyonlarda ilk 4 yıl boyunca sınırsız kilometre garanti ve ilk 4 bakım ücretsiz olarak sunuluyor.

Türkiye’nin öncü otomotiv üreticisi Otokar, geniş ürün gamının yanı sıra düzenlediği özel satış kampanyalarıyla da her daim kullanıcılarının yanında oluyor. Hafif kamyon pazarına 8,5 tonluk ve 12 tonluk Atlas kamyonları ile faaliyet gösteren Otokar, yılın son günleri yaklaşırken kaçırılmayacak bir fırsat daha sunuyor. Otokar’ın devreye aldığı kampanya kapsamında kullanıcılar, 31 Aralık 2023 tarihine kadar Atlas kamyon modellerine, 500 bin TL kredi desteğini 12 ay vade ve %1.43 kredi oranı avantajıyla sahip olabilecekler. Üstelik Otokar, Atlas ürün gamında yer alan kamyonları için 4 yıl boyunca sınırsız kilometre garantisi ile ilk 4 bakım dahil olmak üzere ücretsiz bakım hizmeti sunuyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu