DAFLASTİKMANŞET

DAF’tan Goodyear’a tedarikçi performans ödülü

Goodyear, DAF tarafından gerçekleştirilen Tedarikçi Performans Yönetimi Programı 2022’de ‘Master’ derecesini elde etti.

Goodyear, DAF’ın tedarikçileri arasında ürün geliştirme, operasyon desteği ve iş birliği uyumu gibi konulardaki değerlendirmelerini kapsayan Tedarikçi Performans Yönetimi (SPM) programında, üst üste ikinci kez ‘Master’ derecesine ulaştı.

Program, DAF’ın her yıl tedarikçileri arasında gerçekleştirdiği, Tedarikçi Performans Yönetimi (SPM) çerçevesindeki ürün geliştirme, operasyon desteği ve iş uyumu konuları açısından değerlendirmelerini kapsıyor. 

Yapılan değerlendirmeler neticesinde tedarikçiler; Achiever, Leader ve Master olarak derecelendiriliyor.  ‘Master – Usta’ unvanı, üstün performans gösteren ve DAF Trucks ile işbirliğini geliştirmeye kendini adamış tedarikçilere veriliyor. 

Goodyear’ın, şirkettenüst üste ikinci kez bu ödülü almasından dolayı gururlu olduğunu söyleyen OE Trucks EMEA Genel Müdürü Frank Titz “Bu ödül, ekiplerimizin ürün geliştirme ve operasyon desteğinde mükemmellik sağlamaya odaklandıklarının ve güvenilir iş ortakları olduklarının kanıtı. şirketin takdiri, Goodyear’ın tedarikçi-müşteri ilişkisinin gücünü bir kez daha ortaya koyuyor” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu