Genel

DAF Trucks’ın Vlaanderen Fabrikası Geleceğin Fabrikası Seçildi

DAF Trucks Vlaanderen Fabrikası, “Factory of the Future” (Geleceğin Fabrikası) ödülüne layık görüldü. Üretimin her aşamasında ileri teknoloji kullanan DAF Trucks’ın Belçıka’daki üretim tesisleri, Geleceğin Fabrikası ödülüne layık görüldü.

Belçika teknoloji federasyonu Agoria, her yıl Belçika’daki belirli sayıda öncü ve sürdürülebilir üretim tesisine Factory of the Future sertifikası veriyor. Agoria Federasyonu; Flaman, Valon ve Brüksel bölgesinde teknoloji ve metal endüstrisinin 2000’den fazla şirketini ve 320.000 çalışanı temsil ediyor. Agoria, Belçika endüstrisinin gücünü artırmak için yenilikçiliği teşvik etmek amacıyla verilen ödül DAF Trucks Fabrikası’na verildi.

Konuya ilişkin bilgi veren Agoria Flaman Genel Direktörü Jolyce Demely;”DAF Trucks Vlaanderen Tesisi harika bir örnek. DAF Trucks Vlaanderen, ‘Factory of the Future’ ödülünü fazlasıyla hak ediyor. Teknolojiye yatırım yaparak güçlü şekilde uluslararası alanda rekabet edebiliriz. Bunu teşvik etmeye ve desteklemeye devam etmeliyiz. Verimliliğimizi artırmanın ve Avrupa endüstrisinin içinde bulunduğu dijital ve çevre dostu yarışı önde götürmenin en iyi yolu bu! Bu aynı zamanda Flaman endüstri politikasının da mutlak odak noktası olmalıdır” dedi.

“Gerçek ekip başarısı”


DAF Trucks Vlaanderen İdari Direktörü Stijn Van Eyken ise duygularını şu sözlerle paylaştı: DAF Trucks için bu başarı, tesisin yeni nesil araçların üretimine hazırlanmak için yaşadığı önemli geçişin gerçek bir kanıtı. Öncelikle bu, gerçek bir ekip başarısıdır. Birlikte çevre dostu boya atölyesi, son derece robotize beyaz gövde tesisi ve iş arkadaşlarımız için olağanüstü ergonomi sunan yepyeni iç döşeme hattı gibi tamamen yeni bir kabin fabrikası geliştirip gerçekleştirdik,”

Van Eyken sözlerine şöyle devam etti; “Ayrıca, dingil fabrikası en yüksek kalitenin yanı sıra optimum çalışma koşulları da sunacak şekilde tamamen yeniden tasarlandı. Yeni Nesil DAF XD, XF, XG ve XG+ kamyonların, Westerlo’da üretilen mükemmel kabinler ve dingiller sayesinde de 2022 ve 2023 yıllarının International Truck of the Year ödülünü kazandığından eminim. ‘Factory of the Future’ ödülünü almak, yüksek teknolojili üretim sektörünün Belçika’da ne kadar başarılı olabileceğini bir kez daha gösteriyor.”

Başa dön tuşu