ULAŞTIRMA

CEMBEY Nakliyat da MAN’ı tercih etti

Sunduğu farklı hizmetlerle lojistik sektörünün genç markası CEMBEY Nakliyat, filosunu güçlendirmek için MAN TGS serisini tercih etti. Türkiye’nin her noktasına farklı lojistik hizmetleri sunan Kırşehir merkezli CEMBEY Nakliyat, sipariş verdiği 4 adet TGS 18.460 BLS 4X2 çekiciden ilkini, düzenlenen törenle teslim aldı.

MAN’ın Ankara, Akyurt’taki tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine CEMBEY Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Saraç, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Uzmanı Nurettin Aktemur ve Şensan Man Bayii Murat Karadeniz katıldı.

MAN’ı tercih etmelerinde kamyonun sağlam, dayanıklı yapısına da vurgu yapan Süleyman Saraç “Bu modelin en belirgin özelliklerinden bir kaçı da; en hafif araç olmasının yanı sıra az yakıt tüketimi ve zorlu şartlarda gösterdiği yüksek performanstır. Sağladığı tüm bu avantajlar, tercihlerimizi MAN’dan yana kullanmamızı sağladı” dedi.

MAN araçlarının; ileri teknolojisi, dayanıklılığı, kalitesi, konforu, düşük yakıt tüketimi ve işletme giderleri gibi öne çıkan birçok özelliğine dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Uzmanı Nurettin Aktemur ise “Bununla birlikte, yaygın Satış Sonrası Hizmetler ağı, sunulan finansal çözümler ve daha birçok ayrıcalıklar ile MAN, müşterilerini her açıdan düşünen bir marka. Araçlarımız, en zorlu koşullarda dahi üstün niteliklerini eksiksiz sergileyecek şekilde üretiliyor. En zorlu coğrafyalarda, tüm hava koşullarında üstün performanslar sergileyen MAN araçları, aynı başarılı performansı düşük yakıt tüketiminde de sergiliyor” şeklinde konuştu.

CEMBEY Nakliyat, MAN TGS 18.460 BLS 4X2 çekici siparişinin kalan üçünü ise 2018 yılı içinde teslim alacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu