LASTİKMANŞET

Continental Roadshow Tırı Türkiye’de

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental’in 35 ülkeyi gezecek Avrupa Roadshow Tırı Türkiye’ye geldi.

35 Ülkeyi Gezecek Continental Avrupa Roadshow Tırı Türkiye’ye Geldi. Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental’in 35 ülkeyi gezeceği Avrupa Roadshow’daki yeni durağı Türkiye oldu. Continental, kamyon, otobüs ve minibüs sektörüne yönelik yenilikçi çözümleri ve ürünlerini Avrupa Roadshow tırında sergiliyor. Continental Roadshow tırını 27 Ekim’e kadar Türkiye’deki müşterileri ve paydaşlarıyla buluşturuyor.

Continental’in 5. Jenerasyon lastikleri sergileniyor
Roadshow tırında Continental’in 5. Jenerasyon lastikleri sergileniyor

Continental’in 5. Jenerasyon lastikleri Roadshow tırında

Continental Avrupa Roadshow tırı, ticari araç filosunu sürdürülebilir bir şekilde kurmak, maliyetlerini azaltmak ve daha verimli iş yapmak isteyenler için yola çıktı. 35 ülkeyi dolaşacak Avrupa Roadshow tırının yeni durağı Türkiye oldu. 27 Ekim’e kadar Türkiye’yi dolaşacak Avrupa Roadshow tırında en zorlu rotalarda ve kış koşullarında dahi daha rahat ve güvenilir sürüş deneyimi için Continental’in 5. Jenerasyon lastikleri sergileniyor. Filo, kamyon ve otobüs sektöründeki yöneticileri için Conti360° ile dijital çözümler, ContiConnect 2.0 ve ContiLifeCycle gibi daha fazla verimlilik sunan çözümlerin yanı sıra taşımacılık endüstrisi için en düşük toplam sürüş maliyetini elde etmek için kullanılan ContiPressureCheck™ sistemi de Roadshow tırında yer alıyor.

Conti360° filo çözümleri

Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer
Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer

Continental’in geliştirdiği filo çözümleriyle taşımacılık şirketlerinin ve filo operatörlerinin filolarını daha sürdürülebilir, daha verimli ve daha dijital hale getirmek amacıyla araçlarını geleceğe hazırlamalarına yardımcı olduğunu belirten Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, “Lastik seçimi, lastik izleme, karkas yönetimi ve sırt kaplama çözümleri ile sürdürülebilir filo yönetimini kolaylaştırıyoruz. Conti360° filo çözümleri ile filoların yakıt maliyetleri düşürülürken, ContiLifeCycle sırt kaplama konsepti sayesinde lastiklere ikinci ve üçüncü bir ömür kazandırılarak kaynak tüketimini yüzde 70’e varan oranda azaltıyoruz. Her müşterinin ihtiyacına göre seçilebilen farklı modüller içeren ContiConnect ile dijital lastik izleme ile filo yöneticilerinin tüm filonun basınç ve sıcaklık gibi gerçek zamanlı lastik verilerine erişimini sağlıyoruz. En yeni teknolojilerimizi ve ürünlerimizi tanıtmak, ağır vasıta çözümlerini sunmak için Avrupa Roadshow tırını 35 ülkede müşterileri ve paydaşlarıyla buluşturuyoruz” dedi.

Continental Roadshow Tırı etkinliği
Continental Roadshow Tırı Türkiye Team’ı: Serdar Kırıcı, Kendal Şemrikanlı ve Gülnihan Yavuz.

Continental Hakkında
Continental yolcu ve ürünlerin sürdürülebilir ve birbiriyle bağlantılı hareketliliğini sağlayan ileri teknolojiler ve hizmetler geliştirmektedir. 1871 yılında kurulan teknoloji şirketi; araçlar, makineler, trafik ve ulaşım için güvenli, verimli, akıllı ve uygun maliyetli çözümler sunmaktadır. 2022 yılında 39,4 milyar euro satış rakamına ulaşan Continental, halen 57 ülkede ve pazarda yaklaşık 200.000 kişiyi istihdam etmektedir.

Lastik Grubu dünya çapında 24 üretim ve geliştirme merkezini bünyesinde barındırmaktadır. Continental, 2022 mali yılında elde ettiği 14 milyar euro tutarında geçici satış rakamı ve 57.000 çalışanı ile dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biridir. Lastik üretiminde teknoloji liderleri arasında yer alan Continental, binek, ticari ve özel araçların yanı sıra çift tekerlekli araçlara dek geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ar-Ge alanında süregelen yatırımlarıyla Continental mobilitenin daha güvenli, tasarruflu ve çevre dostu hale gelmesine büyük katkı sağlamaktadır. Lastik Grubunun portföyü arasında lastik ticareti ve filo uygulamaları için hizmetler ile dijital yönetim sistemleri yer almaktadır.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu