SEKTÖR HABERLERİÜST YAPI

Ağır Vasıta Treyler Zirvesi İstanbul’da yapılıyor

Bu yıl altıncısı düzenlenecek Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi; “Geleceğin Treyleri, Türkiye’de Treyler Üretiminin Geleceği” ana başlığıyla 22 Şubat 2024 tarihinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da yapılacak.

Treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), sektörün hedeflerine ulaşması için ilgili kamu, özel sektör, kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticilerini Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi’nde buluşturuyor. Çekici, kamyon, treyler ve üstyapı alanlarını kapsayan geniş bir perspektifte yapılacak Zirve’nin bu defaki ana teması ‘Geleceğin Treyleri, Türkiye’de Treyler Üretiminin Geleceği’ olacak.
Zirve’nin açılış konuşmasını TREDER Başkanı Yalçın Şentürk yaparken, TREDER Başkan Yardımcısı Kaan Saltık, TAİD Başkanı Burak Hoşgören, TSE Genel Sekreteri Aykut Kırbaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen birer konuşma yapacak.
Zirvenin birinci paneline TAİD Eski Başkanı İlhami Eksin moderatörlük yaparken panelde; TREDER Başkan Yardımcısı Krone Ticari Araçlar A.Ş. Genel Müdürü Kartal Erköy, BPW Avrupa Satış Direktörü Daniel Twilling-Birkholz, İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya, Prometeon Türkiye, MEA, Rusya, CIS Bölgesi Pazarlama Direktörü Faruk Uslu, Cloos Türkiye Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu ve Saf Holland Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu yer alacak.
Öğleden sonra Zirve’de yazar Ahmet Şerif İzgören, konuşmalarını yapacak. İkinci panelin moderatörlüğünü Neva Orman Genel Müdürü ve SATSO Kadın Girişim Bşk. Elvan Bilgehan Dikici yaparken, Schmitz Cargobull CEO’su Kerem Taş, Nevpa Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sayar, Dyo Sanayi ve Oto Tamir Boyaları Ar-Ge Uzmanı Dr. Merve Dilaver Ağar ve İntecro Robotik A.Ş. CEO’su A. Ali Şen birer konuşma yapacak.
Zirvenin üçüncü panelinin moderatorü OSD Genel Sekreteri Özlem Güçlüer olurken, Reysaş Lojistik YKB Durmuş DövenÖztreyler A.Ş. Proje Mühendisi İbrahim Ethem Öztürk ve TREDER Teknik Komite Başkanı Fuat Erdem konuşmacı olarak panele katılacak.
Zirvenin son panelinde ise Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) üyeleri konuşmalarını gerçekleştirecek.
Sektörün bu en önemli buluşmasına tedarikçiler güven ve destekleriyle güç katıyorlar. Altın Sponsorlar; BPW, Cloos, DYO, Intecro Robotics, İntermobil, Nevpa, Prometeon, Saf Holland. Gümüş Sponsorlar; Aspöck, Atik, BASF, Continental, GOS, Hobi, MTD, Neva Orman, Betek-Nippon, Sampa, Sanel. Bronz Sponsorlar; Gümaş Jost, Knorr-Bremse, LID, Matrix Shipping, Mobilite.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu