LOJİSTİK

Yeni Michelin ağır vasıta lastikleri 16 bin TL yakıt tasarrufu sağlıyor!

Michelin piyasaya çok yönlü 2 yeni ağır vasita lastiği sundu.X Multi ve X Line Energy adıyla pazara sunulan Michelin yeni Ağır vasita lastiklerinin kilometre performansı bir önceki nesil Multi serisine kıyasla %15-20 daha fazla.

Michelin Türkiye Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir
Michelin Türkiye Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir

Yeni lastiklere ilişkin bilgi, veren Michelin Türkiye Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir ve Ağır Vasıta Lastikleri Ürün Teknik Müdürü Recep Uçan yeni nesil lastiklerinin performans, dayanıklılık,yol tutuş ve yarattıkları ekonomiye dikkat çektiler.

Michelin’in yeni nesil lastikler artık çipli

Emir Aydemir ve Recep Uçan, her türlü yol koşulunda lastiğin her milimetresinde yol tutuş kabiliyeti sunan yeni nesil lastikleriyle ilgili Kamyon Haber için; çipli lastikleri ve yakıt tasarrufu sağlayan yeni lastikleri hakkında şu bilgileri verdiler:
Yeni Michelin X Line Energy Lastikleri ile 16.000 TL yakıt tasarrufu
Tüm araçlar için enerji verimliliğini ön planda tutan MICHELIN X Line Energy, yeni lastikte 100 km’de 1 litreye kadar, lastiğin ilk ömründe 100 km’de ortalama 0,5 litreye kadar yakıt tasarrufu sunuyor. Lastiğin ilk ömründe ortalama 16.000 TL yakıt tasarrufu ve 3.724 kg CO2 emisyon tasarrufu sağlayan lastikler, üstün bir yol tutuşu sağlıyor.
Yeni Michelin X Multi Lastikleri son teknolojileri bir araya getiriyor

Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Ürün Teknik Müdürü Recep Uçan
Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Ürün Teknik Müdürü Recep Uçan

X Multi bölgesel lastik serisi, nakliye şirketlerine ekstra değer ve performans sağlamaya yardımcı olan REGENION TM, INFINICOIL TM, POWERCOIL TM ve CARBION TM ürünlerinde kullanılan son teknolojileri bir araya getiriyor. Lastiğinin içine yerleştirilen RFID çipi sayesinde filo ve lastik yönetimini de basitleştiren yeni seri, gelişmiş filo ve stok yönetimi, operasyon takip kabiliyeti

gibi birçok avantaj sağlıyor. İlk kilometreden son kilometreye kadar her türlü yol koşulunda lastiğin her milimetresinde yol tutuş kabiliyeti sunan lastikler, 4 temel lastik ebatında pazara sunulacak.
• 315/70 R 22.5 (ön ve çeker)

• 385/55 R 22.5 (treyler)
MICHELIN X® LINE™ ENERGY™
X Line Energy serisi yeni X®LINE™ ENERGY F ve X®LINE™ ENERGY D2 lastikleriyle, tüm araçlar için piyasadaki en iyi enerji verimliliği sunuyor. 3 aks için de A sınıfı olarak derecelendirilen lastikler, yuvarlanma direnci sayesinde sürücüleri daha yüksek tasarruf ile buluşturuyor. Silicon, Infinicoil ve esnek sırt deseni Regenion olmak üzere 3 devrim niteliğindeki teknolojiyi bir araya getiren lastikler, güçlendirilmiş karkas yapısı ile lastik ömrü boyunca maksimum dayanıklılık sunuyor. Yaratıcı materyalleri Carbion ile aşınmaya karşı daha dirençli olan lastikler, km performansını arttırıyor ve yuvarlanma direncini düşürüyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu