LASTİK

Treyler Sanayicileri Pirelli Fabrikası’nda

Treyler sanayini ve üretimini geliştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Treyler Sanayicileri Derneği, Pirelli İzmit Fabrikası’nı ziyaret etti.

Türkiye Treyler Sanayicileri Derneği üyeleri ve sektör katılımcılarının yer aldığı grup treylerler için geliştirilen yeni ST01 serisi hakkında detaylı bilgi alırken, Formula 1 lastiklerinin üretim bölümünü de ziyaret ettiler.

Treyler sanayini ve üretimini geliştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Treyler Sanayicileri Derneği, Pirelli Grubu içerisinde aynı çatı altında oto, kamyon ve motorsporları lastiği üretimi yapan tek fabrika olan İzmit Fabrikası’nı ziyaret etti. Dernek ve sektör yöneticilerinin yer aldığı ziyarette Ağır Vasıta Lastikleri Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, Fabrika Endüstri Direktörü Hakan Yalnız ve Ürün ve Ticari Pazarlama Sorumlusu Emrah Erol birer sunum gerçekleştirdiler. Ziyarette Pirelli MEA Bölgesi Pazarlama Direktörü Alberto Vigano da yer aldı.

Sunumun ardından Motorsporları Araştırma-Geliştirme Direktörü Mauro Soatto eşliğinde Formula 1 lastikleri üretim bölümleri gezildi. Yenilen öğle yemeğinin ardından sona eren ziyaretin anısına Ağır Vasıta Lastikleri Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak tarafından, TREDER Başkanı Kaan Saltık’a bir plaket verildi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu