GÜNDEM

IAA 2016: SAĞLAMLIK VE MACERA, RENAULT TRUCKS STANDINDA

Renault Trucks, 22-29 Eylül tarihleri arasında Hannover’de düzenlenecek IAA 2016 Fuarı’nda tüm ürün yelpazesini sergileyecek.

Renault Trucks’ın T Maxispace High Edition serisinden, başarısını kanıtlamış K serisine kadar tüm çekici ve kamyonlarıyla bu yıl markanın sağlamlığı kutlanacak. Bunun dışında ziyaretçiler, Dakar’dan yeni gelen MKR kamyonları ve Silk Way Rally aracını da birçok animasyon ile Renault Trucks standında görebilecekler.

Renault Trucks, 22-29 Eylül 2016 tarihleri arasında Hannover’de 66.’sı düzenlenecek IAA fuarı kapsamında 9 ayrı aracını sergileyecek. Uzun yol, inşaat, dağıtım, ralli kamyonları ve animasyonlar, altın markanın tarihi sağlamlığının kanıtı olacak. (Salon 17, Stant: A21)

Ziyaretçiler, uzun yol çekicilerinde T520 serisinin özel üretimi olan Renault Trucks T Maxispace High Edition modelini görebilecek. Ayrıca T High serisi çekicinin kabinine oturarak geçen yıl düzenlenen Hannover fuarında 2015 yılının uluslararası kamyonu olarak oylanan aracın ergonomisi ile görüş mesafesini değerlendirebilecek ve konforunu test edebilecekler.

İnşaat uygulamaları alanında ise Almanya pazarına özel olarak sunulan Renault Trucks K480 Skorpion, Dakar’da gösterdiği performansından yeni dönen MKR Adventure K serisi kamyonlar ve Silk Way Rally aracı ilk defa IAA Fuarı’nda sergilenecek. Renault Trucks standındaki sürüş simülatörleri sayesinde ralli pistinde sürüş deneyimi yaşanabilecek ve Silk Way Rally kamyonu fuarın gözdelerinden olacak.

Ayrıca Renault Trucks standının ziyaretçileri, kamyon modifikasyonu ile ilgili yapılacak « Pimp my truck! » (« Kamyonumu baştan yarat! ») atölye çalışmalarına katılma şansını da bulacak. Bu atölye çalışmaları boyunca Nürburgring’deki Truck-Grand-Prix’te “Avatar” isimli kamyonları ile derece kazanan Truck Tuning Center’dan Sven Punke, Marcel Barth ve ekibi, Renault Trucks’ın kendilerine ayırdığı 300 m2’lik alanda çalışıyor olacaklar. Fuar boyunca Renault Truck T High çekici üzerinde hava fırçası kullanımından, parça söküp takmaya, hatta sürücü kabinin iç döşemesine kadar birçok modifikasyon işlemi uygulanacak. Katılımcılar, modifikasyonları ve kullanılan aksesuarları gözlemlemekle kalmayacak aracın sağlamlığını da deneyimleyecekler.

Ziyaretçilerin stanttaki son gelişmeleri ve özellikle modifikasyon aşamalarını takip edebilmeleri için Renault Trucks bir yayın yapacak ve “Pimp my truck! (Kamyonumu baştan yarat!) şovunu sosyal medyada sunacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu