ULAŞTIRMA

Ford ticaride Temmuz’a özel avantajlı kampanyalar

Ford, Temmuz ayına özelhem binek hem de ticari modellerinde müşterilerine “0 faiz” fırsatı ve peşin alım indirimleri sunmaya devam ediyor.

Transit minibüs  modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko satın alınması durumunda 55.000 TL, 12 Ay, %0 faiz kampanyasını Temmuz ayında da sürdüren Ford, paketten yararlanmayan müşterilerine için 50.000 TL, 12 ay, %0 faizli kredi desteği sunuyor.

Buna ek olarak, Temmuz ayında Transit Minibüs Okul Taşıtı modellerinde 50 Bin TL, 18 Ay, %0 faiz destekli kredi kampanyası, Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında F Kasko satın alan müşterilere ise 55.000 TL, 18 Ay, %0 faiz kampanyası sunuluyor. Ayrıca, Connect modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko satın alınması durumunda 36.000 TL, 18 ay, %0 faiz kampanyası devreye alınırken, paketten yararlanmayan müşterilere 30.000 TL, 18 ay, %0 faiz kampanyası sunuluyor. 0 faiz kampanyasını tercih etmeyen müşterilere ise %2 peşin alım indirimi sağlanıyor.

Ford Custom, Transit, Courier  ve Ranger modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko satın alınması durumunda ise 24.000 TL, 20 ay, %0 faiz destekli kredi kampanyası sunulurken, paketten yararlanmayan müşteriler için 20.000 TL, 20 ay, %0 faiz destekli kredi kampanyası sunuluyor. %0 faiz kampanyasını tercih etmeyen müşteriler için 2017 model Transit Van, Transit Kamyonet, Custom Van, Custom Kombi, Custom Kombi Van ve Connect müşterileri için %2, Ranger müşterileri için %1 peşin alım indirimi sunuluyor.

Aksesuar kampanyasıyla birlikte tatiller çok daha eğlenceli

Ford, yaz dönemine özel düzenlediği aksesuar kampanyasıyla müşterilerine ilave bagaj ve yük alanı kazandırıyor. Ford modellerine özel hem yük kapasitesini artıran hem de bisiklet, kano gibi farklı yükleri taşıma imkanı sunan özel taşıma aksesuarları, yaz dönemine özel kampanya ile 190 TL’den başlayan fiyatlarla Ford yetkili bayilerinde müşterilerini bekliyor.

Ford Trucks Çekici Serisinde faizleri sıfırladı

Ford Trucks da Temmuz ayında müşterilerine avantajlı teklifler sunmaya devam ediyor. Ford Trucks Çekici Serisi modellerinde 200.000 TL, 12 ay, %0 faiz veya 50.000 Euro, 24 ay, %0 faiz destekli iki kredi kampanyası Temmuz ayında Ford Trucks müşterilerini bekliyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu