MARKALARMERCEDES-BENZ

Devnak Lojistik Mercedes-Benz Actros’u tercih etti

Devnak Lojistik, 7 adet Mercedes-Benz Actros 1845’i filosuna dâhil etti. Devnak Lojistik bu alım ile filosundaki araç sayısını 135’e yükseltti.

Mercedes-Benz Türk tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Devnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Çekici Satış Müdürü Onur Güldik ve Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı katıldılar. Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Has Otomotiv tarafından gerçekleştirilen bu satış, Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler şirketi tarafından kredilendirildi.

“Uzun yıllara dayanan işbirliğiyle yeni bir adım daha attık.”

Devnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin,Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı

Mercedes-Benz Türk ve Devnak Lojistik yöneticilerinin katıldığı törende Devnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, “Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayanan işbirliği kapsamında yeni bir adım daha attık. Tabii ki Mercedes-Benz markasını tercih etmemizin birçok somut sebebi var. Mercedes-Benz Türk’ün yeni çekicilerinin bizim için en önemli özellikleri, yakıt ekonomisi sağlayan dayanıklı motorlara sahip olmalarıdır. İkinci sebep ise Mercedes-Benz’in yaygın servis ağına sahip olmasıdır. Markaya olan güvenimiz tam. Neticede bu araçların işletme maliyetlerinin düşük olması bizim toplam maliyetlerimizi düşürüyor ve karlılığımıza önemli bir katkı sağlıyor. Bu sebeple Mercedes-Benz Actros 1845’i tercih ettik. Türkiye’nin ve Avrupa’nın önemli markalarına hizmet vererek hem yurt içinde hem yurt dışında adımızdan söz ettiriyoruz. Filomuza dâhil ettiğimiz bu araçlar yeni projelerimizde uluslararası nakliyede, yani uzun yol yük taşımacılığında kullanılacak” şeklinde konuştu.

“Yeni Euro 6 motorlarıyla yakıt ekonomisi ve performansı daha da artırdı.”

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ise “Bugün, önemli bir iş ortağımız olan Devnak Lojistik şirketine 7 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS’in teslimatını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Mercedes-Benz çekicileri yeni Euro 6 motorlarıyla yakıt ekonomisinde performansını daha da artırdı. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve %20 oranında düşen bakım maliyeti ile Actros müşterilerimize ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Yeni ürün gamımızda yer alan araçlarımızın aynı eski ürünlerimizde olduğu gibi ilgi görmesi bizleri gururlandırıyor. Mercedes-Benz Türk olarak her zaman en doğru ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaya bundan sonra da özen göstereceğiz. 50. yılımızı kutladığımız bu önemli senede Mercedes-Benz Türk olarak sektördeki liderliğimizi sürdürüyor, müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS Çekici Aksray’da Üretiliyor

Devnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin,Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül

Mercedes-Benz Türk tarafından 2008 yılında piyasaya sunulan 2010 yılından itibaren Aksaray Fabrikası’nda üretilip hem yurt içinde kullanılan hem yurt dışına ihraç edilen Actros, 2016 yılında tamamen yenilendi. Yeni Euro 6 motoru ve bununla uyumlu aktarma organlarıyla önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayan Actros; aynı zamanda konfor, güvenlik ve sürüş dinamiği alanlarında ağır vasıta kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt verecek özelliklere sahip. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve %20 oranında düşen bakım maliyeti ile yeni Actros ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Actros 1845 LS 4×2 çekici, geniş kabini, güçlü motoru ve ilave donanımlarıyla yolların vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.
Actros 1845 LS’in motoru hem daha ekonomik hem %20 daha uzun ömürlü

Actros 1845 LS aracında Mercedes-Benz’in çevre dostu, ekonomik ve güçlü yeni motor serisinden OM 471 motoru kullanılıyor. 12,8 litre hacme sahip 6 silindirli bu motor, 450 HP (330 kW) güç ve 2.200 Nm tork üretiyor. Euro 5 ile karşılaştırıldığında daha düşük yakıt tüketimi sağlayan bu motor, %20 daha uzun ömür ve 410 kW’lik güçlü motor freni ile öne çıkıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu