FUARLARLOJİSTİK

Assan Hanil, IAA Hannover Fuarı’na Çıkarma Yaptı!

Assan Hanil, 66. Kez Düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda Yeni Ürünü Hava Süspansiyonlu Ticari Araç Koltuğunu Tanıttı

Uzun yıllardır otomotiv yan sanayinde ileri seviye teknoloji kullanımı, Ar-Ge çalışmaları ve yetkin kadrosu ile müşterileri için tam anlamıyla bir çözüm ve gelişim ortağı kimliğine ulaşan Assan Hanil, bu sene 66. kez düzenlenen IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’na ASD (AirSuspension DriverSeat/Hava Süspansiyonlu Ticari Araç Sürücü Koltuğu) ile katıldı.

“Bugün için daha iyi, yarın için daha ileri”

IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda uluslararası basın toplantısında konuşan, Assan Hanil Genel Müdürü Okan Gedik: “1997 yılında Türkiye’nin en büyük sanayi gruplarından biri olan Kibar Holding ile Koreli Seoyon E-HWA ortaklığında kurulan Assan Hanil, “koltuk”, “kapı ve enstrüman panelleri” ve “tampon” araç sistemlerinin önde gelen üreticilerinden biridir.
IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda uluslararası basın toplantısında konuşan, Assan Hanil Genel Müdürü Okan Gedik: “1997 yılında Türkiye’nin en büyük sanayi gruplarından biri olan Kibar Holding ile Koreli Seoyon E-HWA ortaklığında kurulan Assan Hanil, “koltuk”, “kapı ve enstrüman panelleri” ve “tampon” araç sistemlerinin önde gelen üreticilerinden biridir.

22-29 Eylül 2016 tarihleri arasında dünyanın en önemli otomotiv fuarlarından biri kabul edilen IAA Hannover 2016 fuarında, Assan Hanil ürün lansmanının yanı sıra, 2016 senesi ve gelecek yatırım planları ile ilgili bilgi verdi.
IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda uluslararası basın toplantısında konuşan, Assan Hanil Genel Müdürü Okan Gedik: “1997 yılında Türkiye’nin en büyük sanayi gruplarından biri olan Kibar Holding ile Koreli Seoyon E-HWA ortaklığında kurulan Assan Hanil, “koltuk”, “kapı ve enstrüman panelleri” ve “tampon” araç sistemlerinin önde gelen üreticilerinden biridir. Halen üç fabrikamızda binin üzerinde kişiyi istihdam ediyoruz.“Bugün için daha iyi, yarın için daha ileri” mottosuyla, tüm müşterilerimizin çözüm ve dönüşüm ortağı olmak için çaba gösteriyoruz. Gelişmiş Ar-Ge merkezimiz ve yetkin kadromuzla kendi teknolojimizi geliştirmek için çalışıyoruz. Bugün Hyundai, Isuzu, Tofaş-Fiat, Ford, Honda, Karsan ve Renault gibi dünyaca ünlü markalara hizmet verirken, Volkswagen ve Mercedes gibi markaların denetimleri sonucunda başarıyla akredite olduk” dedi.

Binlerce saatlik Ar-Ge çalışmaları

Koltuğa eklenen klima sistemi, sürücüsü için benzersiz bir konfor alanı oluşturduğunu belirten Gedik, sözlerine şöyle devam etti: “Bu fuarda bizi gururlandıran yeni ürünümüz hava süspansiyonlu sürücü koltuğunu tanıtıyoruz. Bu koltuk binlerce saatlik Ar-Ge çalışmaları sonunda geliştirildi. Sürücülerin beklentileriyle birlikte üreticilerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak bu gerçekten sıra dışı sürücü koltuğunu ürettik. Koltuk basınçlı hava ile çalışıyor. Koltuğa eklenen klima sistemi, sürücüsü için benzersiz bir konfor alanı oluşturuyor. Koltukla ilgili, özellikle otomotiv firmalarının talep ettiği tüm akreditasyon işlemlerini tamamlamış olduğumuzun altını gururla çizmek isterim.”

Assan Hanil Yönetim Kurulu Başkanı ve Kibar Holding CEO’su Tamer Saka:Assan Hanil; Kibar Holding ve Güney Koreli Seoyon E-Hwa ortaklığı ile kuruldu. Ortağımız, kendisini“Küresel Otomobil Parçaları Tedarikçisi" olarak tanımlıyor. Ortaya koyduğumuz ortak güç ile pek çok girişimci fırsatını hayata geçirmemiz mümkün.
Assan Hanil Yönetim Kurulu Başkanı ve Kibar Holding CEO’su Tamer Saka:Assan Hanil; Kibar Holding ve Güney Koreli Seoyon E-Hwa ortaklığı ile kuruldu. Ortağımız, kendisini“Küresel Otomobil Parçaları Tedarikçisi” olarak tanımlıyor. Ortaya koyduğumuz ortak güç ile pek çok girişimci fırsatını hayata geçirmemiz mümkün.

Assan Hanil, Kibar Holding ve Güney Koreli Seoyon E-Hwa ortaklığı

Assan Hanil Yönetim Kurulu Başkanı ve Kibar Holding CEO’su Tamer Saka; basın toplantısında yaptığı konuşmada; Türkiye’nin 750 milyar dolara ulaşan gayri safi yurtiçi hasılasıyla dünyanın en büyük 18. ekonomisine sahip ülke olduğunu belirterek; Türkiye’nin yetenekli, iyi eğitimli genç nüfusuyla, ekonomik ilerleme açısından en büyük güvence olduğunun altını çizdi.

Tamer Saka; “Yaklaşık 7 milyar Avroluk ciro ile Kibar Holding, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından biridir. Kendi tesislerimizde 8 binden fazla kişiye istihdam sağlıyoruz. Assan Hanil; Kibar Holding ve Güney Koreli Seoyon E-Hwa ortaklığı ile kuruldu. Ortağımız, kendisini“Küresel Otomobil Parçaları Tedarikçisi” olarak tanımlıyor. Ortaya koyduğumuz ortak güç ile pek çok girişimci fırsatını hayata geçirmemiz mümkün. Bu ortaklık artık yeni ürün ve hizmetlere dönüşecek çok başarılı bir sinerjiye dönüştü” dedi.
ASSANHANIL HAKKINDA
Kibar Grubu’nun otomotiv yatırımlarından biri olan AssanHanil, 1997 yılında Güney Koreli Seoyon E-Hwa ortaklığıyla kurulmuş ve otomotiv sektöründe Yan Sanayi Üreticisi (OES) olarak üretime başlamıştır. Kuruluşunun ilk yıllarında sadece Hyundai Assan için parça temin ederken, 2005 yılı itibariyle Ford-Otosan’ın da önemli tedarikçileri arasında yer almaktadır. Karsan ve Hyundai Motor Company’nin(HMC) ortak projesi, M2 sınıf minibüsün önemli parçalarının üretimini de üstlenen Assan Hanil, Isuzu ve Honda’yı damüşteri portföyüne katmıştır.
AssanHanil, ikisi Kocaeli’de biri Bursa’da olmak üzere üç farklı lokasyondaki toplam 80 bin m2’lik tesislerinde,bini aşkın uzman çalışanıyla otomasyona dayalı yüksek teknoloji ile üretim yapmaktadır. Sürücü (yolcu) koltukları,kapı panelleri, ön ve arka tamponlar, ön kumanda panelleri başta olmak üzere, şişirme parçalar, konsol torpido vb. parçalar en çok talep edilen ürünleri arasında yer almaktadır.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu