LASTİK

ADAC yaz lastiği testinde Falken farkı

Alman Otomobil Kulübü (ADAC) tarafından yapılan en son yaz lastiği testlerinde falken lastikleri,”son derece dengeli bir yaz lastiği.”olarak öne çıktı.

Falken astikler Ford Fiesta üzerinde test edildi. Islak ve kuru koşullarda eşit derecede ikna edici performans sağladı. Kuru şartlarda ise kullanım ve güvenlik performansı dâhil olmak üzere her kategoride test sürücülerinin onayını aldı. FALKEN ayrıca özellikle suda kızaklama performansı açısından ıslak koşullarda en iyi sonuçları verdi.

Test pilotları FALKEN SINCERA SN832 ECORUN’ı “son derece dengeli bir yaz lastiği” olarak övdü ve performansını  genel klasman birincisi ilan edildi. Grubun Avrupa Satış İştiraki Falken Tire Europe GmbH’nin Genel Müdürü ve Yönetim Direktörü Markus Bgner, “SINCERA SN832 ECORUN’umuzun tasarımı, performansı, kaliteyi ve paranızın karşılığını başarılı bir şekilde birleştiriyor” diyerek sonuçtan çok memnun olduklarını belirtti. “Bu galibiyet, bu yıldan sonraki yüksek puanlarımızla birlikte, sofistike geliştirme ve test yöntemlerimizin iyi ve gerçekten karşılığı olduğunu açıkça göstermektedir.” dedi.

ADAC LASTİK TESTLERİ HAKKINDA:

ADAC lastik testleri, birçok tüketici tarafından satın alma kararında kullanılmaktadır. Bu testler, Alman ve Avrupa yollarında güvenliğe katkıda bulunuyor. ADAC, Avrupa otomobil kulüpleri ve tüketici koruma kuruluşları ile iş birliği içinde kış ve yaz lastiklerinin iki boyutunu test etmektedir. Ek olarak, karşılaştırmalı testler- dört mevsim lastikleri ve kış lastikleri – 4×4 lastikler ve orijinal ekipman lastikleri için özel programlar yapmaktadır.

YAPILAN LASTİK TESTLERİ:

Kuru yol
Islak yol yüzeyi
Kış koşulları
Gürültü
Yakıt tüketimine etkisi

Benzer Haberler

Başa dön tuşu